Zajlik az élet a válogatottaink körül, mégha a közeljövőben nem is húznak magukra címeres mezt. Vagy éppen idén már semmilyet, mint a sérült Hajnal, vagy Dárdai. Utóbbi Herthája talán mostmár feltámad, és az EL-ben, és a bajnokságban is megkapaszkodhat végül.
Gera a Fulham reményeit tartotta életben hétközi győztes góljával. Továbbra is azt mondom, Gerára nagy szükségünk van, nélküle nem képzelhető el a válogatott. Az NSO szavazásán is az élen végzett Zoltán, a kérdés pedig az volt, hogy ki nyújtotta a legjobb teljesítményt a mieink közül a vb-selejtezőkön. A szurkolók véleménye tehát egyértelmű.
Husztit bár kiállították csapata legutóbbi meccsén, a Zenit végül csak kiharcolta a BL-részvételt. Jövőre is lesz tehát legalább egy magyar az elitkörben.
Dzsudzsák hónapja volt a november, sőt talán az egész év az övé volt igazán. A PSV-ben nyújtott teljesítményére felfigyelt a Real Madrid, és az sem elképzelhetetlen, hogy a télen elviszi a királyi gárda. Nem maradna viszont magyar nélkül a holland bajnokság, tekintve, hogy Korcsmárt a Feyenoord figyeli. Az ifjú újpesti oda még akár be is férhet, fejlődése érdekében jót tenne neki a váltás.
Kapusokból monstanában mindig jól el voltunk eresztve, és itt az újabb tehetségünk, Kurucz Péter. A West Ham színeiben mutatkozott be tegnap a Premier League-ben, méghozzá a Manchester United ellen. Csereként állt be, és nem kapott gólt. Nem is kellhet ennél szebb ajándék a Mikulástól. Csak az a 0-4, azt tudná feledni..
Minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr141577569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ho Z 2009.12.06. 17:43:32

Gera Zolinak ott a helye a nemzeti csapatban. Örömteli a magyar játékosok iránti kereslet, főleg a fiataloknál lehet hallani jó híreket megfigyelőkről, kérőkről. Azt azonban ne felejtsük el, hogy nem kell mindent elhinni, amit a média ír, amit a sportvezetők nyilatkoznak.
süti beállítások módosítása