Holá új év!

Címkék: új év koeman loud warriors

2010-01-01 04:48

Itt az új év hölgyeim és uraim!
A válogatott előtt új esélyek és új célok lebegnek, a szurkolók pedig kezdhetik elölről a jegytervezést, a szurkolást, a meccsre járást.
Így mi is, és mi sem lankadunk, idén is ott leszünk a csapat pesti meccsein.
Majd márciusban, a tisztújítás után elválik, hogy Koeman marad-e a kapitány. Sokan a távozását követelik, a válogatott tagjai viszont úgy fest kitartanak mellete, bár lehet, hogy ők bármely kapitányhoz lojálisak lennének.
Gondoljunk bele, hol tartottunk egy évvel ezelőtt, és hol tartunk most. Annyi változás és váratlan esemény jöhet még, amennyit el sem tdunk képelni, és lehet, hogy elviselni is nehéz lesz.
Kiértékelni nem különben. Mi mindent meg fogunk tenni, hogy a véleményünket minden kedves olvasó elé tárjuk az új évben is. Köszönjük a kitartást.
Minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr191636448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása