Biztossá vált a helyszín és az időpont is, így tehát május 29-én a Puskás Ferenc Stadionban játszunk a német válogatott ellen.
Torghelle Sándor kajánul vigyorog, lám-lám ő még mindig itt van, Wörns, Nowotny és Kahn meg már sehol. Bár az újak lehet, hogy jobban semlegesítik majd. A hazai pálya mindenesetre neki lejt majd. Ha lejt.
Még nagyobb kérdés, hogy ki fog Sanyi lábára ívelni, mert hát az ottani gólpasszkirály Gera hadilábon áll aktuális hadvezérünkkel. Igaz, 5 éve Kaiserslauternben Dzsudzsák sem volt. Akkor debütált ellenünk Schweinsteiger és Podolski, ők akár most is jöhetnek még.
A németek nem ellenünk tartják a VB-főpróbájukat, lesz még egy meccsük utánunk.

Tímár Krisztián megy az Oldhambe, egy teljes hónapra. Nem is árt Krisztiánnak, ha játszik végre, mert a Plymouthban csapatkapitányból tartalékká vált, még ha főleg sérülésének köszönhetően is. Kiküszöbölhetné a válogatottban bemutatott bizonytalanságokat is, de ki tudja, lehet, hogy már késő, és Koemanék a nevét is elfelejtették.

Várva az idei találkozóinkat kívánok minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey
 

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr481639993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása