Változatlan a hóhelyzet Közép-Keleten, minden a legnagyobb hó alatt. Az áldatlan állapotoknak köszönhetően elhalasztották az NBI 1. fordulóját, lassan mondhatni az elmúlt évek tendenciáját követve.
Ahogy a válogatott sem tud Pesten játszani, mert csak a győri pályát fűtik, úgy a pesti csapatok sem tudnak otthon megmérkőzni aktuális ellenfeleikkel, így inkább elhalasztották az egész fordulót.
Az ország közhangulata ettől persze nem fog forrongani. Amiben az a legmegdöbbentőbb, hogy azért nem, mert ez a természetes. A futball körüli visszásságokon már senki sem lepődik meg, mindenki csak legyint.
Hosszú évekig így lesz még; ha megváltozna a tendencia, és milliárdok folynának a kasszába, akkor is évek munkája lenne a gondolokodásmódot kicserélni.

Forduló tehát nem lesz. Bajnokság, és magyar futball később azonban igen.
Ugyanolyan hibernáltan, ahogyan most terjeng az éterben.

Minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr941764242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ho Z 2010.02.17. 20:21:11

Szomorú...
Nem egy ember volt, aki előre megmondta, hogy ősszel beleférne még egy-két forduló, mert nem tudhatjuk milyen időt hoz a február.
Könyörgöm, hogy köszöntsön be a profizmus!!!
süti beállítások módosítása