Szegény Micso Szmiljanics.
A hajdani diósgyőri kedvenc, majd az MTK profija már-már megőszülve dicsőségben vonulhatott volna vissza, és hagyhatta volna ott Magyarországot és a labdarúgást megbecsült játékosként.
Erre most az ő neve is gyanúba került a tavalyi kupadöntő eladása kapcsán. Amit a kispestiek olyan gyengén adtak el, hogy megynerték.
Kispesti játékosok - vagy legalábbis magukat annak kiadó illetők - 20 millió forintért árulták a kupát a győrieknek. A Győrből Józsit és Böőrt keresték meg konkrétan, Stark ezt megerősítette, sőt, az első meccs előtti bundáról is beszélt a már a Pécset erősítő védő.
A győriek egyből a vezetőséghez fordultak, akik tisztességes megoldást választottak, az adás-vétel helyett a prémiumot emelték 20 millióval. A kupa pedig Kispesten maradt.
Nem tudni, ki mozgatja, ki írja a szálakat - pedig a Honvédnál még egy Hemingway is van.

Kovács Zoltán, az Újpest újdonsült mindenese azt mondta, egyes játékosok kiválasztásánál nem csak a tudás, hanem a tiszta múlt is szempont lehet majd.
Nem kisebbítve Kovács mondatainak súlyát: a tiszta múltról hallotunk már az SZDSZ-nél is. S lám, mi lett belőle.

Minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr471790750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ho Z 2010.02.26. 18:38:59

Nem egyszer mondtam már, hogy fejétől bűzlik a hal... Nem fogjuk soha megtudni, hogy volt. A magyar focinak messze nem ez a legnagyobb baja.
süti beállítások módosítása