Több meglepetés és váratlan név is szerepel Erwin Koeman keretében a már régen várt új arcok mellett. Sérülés miatt hiányzik Szalai, Hajnal és Rudolf, Gera pedig száműzetését tölti.
A szokásos nevek közül ezúttal Gyepes és Tőzsér is csak tartalék, Halmosi pedig egyáltalán nem szerepel a névsorban.
Először kapja meg viszont a régen várt lehetőséget az U20-as csapat három húzóembere, Gulácsi, Koman és Németh Krisztián. A legtöbben talán az ő szereplésükre lesznek kiváncsiak, már csak a következő 3-5 év szempontjából is. További érdekes név a keretben Laczkóé, Nagy Dánielé és Lázoké. Ők a hazai bajnokságból kaptak behívót, mindhárman újoncként.  

kapusok:
Király Gábor (1860 München), Fülöp Márton (Sunderland), Gulácsi Péter (Liverpool)
védők: Bodnár László (DVSC-TEVA), Szélesi Zoltán (DVSC-TEVA), Juhász Roland (Anderlecht), Vanczák Vilmos (Sion), Horváth Gábor (Videoton), Laczkó Zsolt (DVSC-TEVA), Bodor Boldizsár (Roda JC)
középpályások: Buzsáky Ákos (Queen's Park Rangers), Dzsudzsák Balázs (PSV Eindhoven), Huszti Szabolcs (Zenit Szentpétervár), Dárdai Pál (Hertha BSC), Vadócz Krisztián (Osasuna), Nagy Dániel (Videoton), Koman Vladimir (Bari)
támadók: Lázok János (MTK), Priskin Tamás (Ipswich), Torghelle Sándor (Augsburg), Németh Krisztián (AEK Athén)
tartalékok: Köteles László (Racing Genk), Gyepes Gábor (Cardiff), Tőzsér Dániel (Racing Genk)

A németektől hiányozni fog most is és a VB-n is a hétvégén megsérült Ballack, szóval örömfoci aligha várható a Nationalelftől. A hollnadoknál már más lehet a helyzet.
Az első találkozót május 29-én Budapesten 20 órakor kezdjük a németek ellen, remélhetőleg nagy szurkolósereggel a helyszínen, a hollandokkal június 4-én találkozunk.
Minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr792010536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ho Z 2010.05.18. 21:01:51

Lázok a barátnője miatt, vagy esetleg a "managere" révén lett kerettag?! Gyalázat!
Laczkó behívása ugye csak egy rossz álom? Ő egy népi cserépedény a szememben.
Nagy Dániel besurrant...

Kapusposzt rendben, védelem bal oldala szita, kp rendben, bár Dárdait tisztelem, de járni alig tud..., csatárainktól nem várok semmit, még kapura lövést se, kivéve: Németh.

GERA ZOLI GYERE HAZA!!!
süti beállítások módosítása