A szokásoknak megfelelően az IBUSZ irodáiban lehet megvásárolni a belépőket az október 8-án a Puskás Ferenc Stadionban San Marino ellen lejátszandó EB-selejtezőre. A jegyek 1500, 3000, illetve 5000 forintba kerülnek.

Az MLSZ, ígéretéhez híven, kárpótolja azokat a szurkolókat, akik nem jutottak be a szeptemberi, Moldova elleni mérkőzésre, és épségben megőrizték jegyüket. Ők bármely IBUSZ-irodában becserélhetik a tikettjüket az október 8-i selejtezőre szóló belépőre. - írja még az mlsz.hu. A feltételekről azonban kevesebb szó esik, ugyani nyilvánvalóan nem azonosítottak mindenkit a szerencsétlenül jártak közül, így meg nehéz lesz megállapítani, hogy ki blöfföl, és ki az, aki tényleg károsult. Ez legyen az MLSZ baja.

Minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey
 

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr932335446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ho Z 2010.10.02. 11:48:35

Újabb "kiváló" szervezés. Azt ne mondja senki, hogy nem jutott be a stadionba és egy percet se látott a meccsből...
Azt tudom, mert ott voltam, hogy sokan késve jutottak be, de az ő jegyük "kezelve van". Ergo: Aki bement a stadionba, az nem kaphat kárpótlást.
Azt hiszem nincs meg a megfelelő végzettségem, hogy megértsem...
süti beállítások módosítása