Fölényes, 8-0-ás sikert aratott a magyar válogatott San Marino ellen, ilyen különbségű győzelemre az 1982-es 10-1 óta nem volt példa. A magyar válogatott legutóbb éppen San Marinonak rúgott legalább öt gólt, előtte pár évvel még a litvánok kaptak hatot.
Most Szalai 3, Rudolf 2, Koman, Dzsudzsák és Gera 1-1 gólt vállalt, kiválóan elszórakoztatva azt a nagyjából 10 000 embert, aki kilátogatott a Puskásba. Komolyabb hozzáfűznivaló nincs a játékunkhoz, játszott a csapat, de ne felejtsük el, hogy San Marino ellen. A sebtében összerakott védelem Vermessel és Vanczákkal nem került igazi próbatétel elé, a finnek ellen pedig már aligha ők kezdenek. Gera nagyon akart, és ez néha görcsösségbe fordult, de a végén szerzett gólja remélhetőleg felszabadítja a lelki terhek alól. A meccs hőse Szalai Ádám volt, aki egy pályán töltött óra alatt berámolt hármat, bizonyítva, hogy nem véletlenül a csoda-Mainz egyik legnagyobb erőssége, valamint hogy Torghelle helyett ő is képes gólokat szerezni, és technikai képzettségében még előtte is jár. Elég csak megnézni a 2. és a 4. gólunkat. Alighanem egy igazi kedvenc született meg pénteken, aki leginkább akkor maradhat meg annak, ha a finnek ellen is hozza ezt a formáját.
A jegybevételt a vörösiszap-katasztrófa áldozatainak adták, ez nagyjából 8 millió forintot jelent, ehhez jön még hozzá a stadionban kihelyezett ládákba becsengetett félmillió. Az MLSZ megtette a magáét.

Rekordot akar dönteni a FourFourTwo magyar kiadása, egy teljes panorámaképet csináltak a nézőtérről, viszolygóan nagy felbontásban. A rekord célja az, hogy ez legyen az a kép, amelyiken a Facebook történetében a legtöbb ember van bejelölve. Aki ott volt, az a következő linken megkeresheti magát, és a Facebookon keresztül be is jelölheti. Szépen gyülekezünk. 

http://www.szurkolok.fourfourtwo.hu/

Összeségében elmondható, hogy karneváli hangulatot teremtett a csapat, amire már igazán ki voltak éhezve a szurkolók. A 13 aradi vértanú sem csalódott odaföntről.
Folytatás a finnek ellen.
Minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr382365143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása