A PSV Ibrahim Afellay Barcelonába költözése után kis híján másik emblematikus figuráját is elvesztette, de Gerához hasonlóan ő sem cserélt klubot a télen. Dzsudzsák Balázs tehát nyárig biztosan Hollandiában marad.
Pedig több komoly ajánlat is érkezett érte. A legkomolyabb talán a Lille érdeklődése volt, akik 10 millió eurót akartak fizetni érte, de a PSV 14 millióban határozta meg a szélső árát. Az utolsó napon még a Manchester City is beszállt a versenybe, végül azonban a szerződéshosszabítás nyert, Dzsudzsák 2015-ig írt alá. Mégis meglepő lenne ha Balázs ősszel is a PSV-ben szerepelne. A Man City érdeklődése sem volt játék, de más topligából is jöhetnek még ajánlatok a nyáron, mint ahogyan még tavaly az Atléticonál is felmerült a neve. Dzsudzsák elmondta, hogy a Lille nem igazán fogta meg, úgy gondolja, hogy ő a franciánál erősebb bajnokságba való. Ebben bizony igaza is van, számára a City, vagy akár a Liverpool sem elérhetetlen, bár ott most Suárez érkezésével betöltődni látszik a számára kiszemelt pozíció.
A hollandoknál csapatkapitányi karszalaggal, magasabb fizetéssel, és a jövő bajnokcsapatának vizionálásával próbálják őt hosszab távon is maradásra bírni. Valamennyi esélye tehát van annak, hogy nem fog váltani, de a lényeges az, hogy jelenleg a legtöbbre taksált légiósunk pozícióját nem fenyegeti semmilyen veszély.
Minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr192637207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ho Z 2011.02.04. 15:47:15

Makacson még mindig többre tartom Huszti Szabolcsot. A holland bajnokságban maximum 10-12 komoly csapat van, a többi körítés, a meccsek színvonalától nem kell elájulni. A mai PSV szürkébb elődjeinél, ennek ellenér nem vonom kétségbe, amit Balázs elért, de azt is vallom, hogy egy Manchester Cityben vagy Liverpoolban nincs helye. A csengőhangomban jelentős szerepe van :)
süti beállítások módosítása