Elővételben már több mint 11000 jegy elfogyott a románok elleni meccsre, az IBUSZ irodáiban és majd a helyszínen továbbra is lehet még kapni a tikettekből.
Előreláthatólag teltház lesz mindhárom elkövetkezendő mérkőzésen. Ez persze nem is baj, sőt, Koeman szerint "ennél nagyobb gondunk sose legyen", gondolva az így a válogatottra nehezedő nyomásra.
A Nemzeti Sportban megjelent egy várható kezdőcsapat is, amely így fest: 

Babos - Bodnár, Vanczák, Juhász, Bodor - Gera, Dárdai, Hajnal, Tóth B., Dzsudzsák - Rudolf.

Torghelle kispadozása még érthető is, hiszen most épült fel sérüléséből, Huszti viszont talán kicsit meglepetésre került ki, habár klubjában nem alapember. Ugyanakkor biztos hogy a Nemzet Sanyija is pályára lép majd, Koeman azt mondta, mindenkinek szeretne lehetőséget adni. Nem is ártana, ha nem megint csak kettőt cserélne, mint egy korábbi barátságos találkozón.
Örömteli hír Bodnárral kapcsolatban, hogy talált magának csapatot, méghozzá a DVSC-t, amely a BL-be tart, és a szintén a bő keretnél általában számításba vett Feczesint is magának akarja. Ha nem is jutnak a BL-be, az EL-csoportkörrel sem járnak rosszul a fenti játékosok, ha Debrecenbe mennek. Ugyanakkor Szélesinek nem ártana csapatot találnia, ha huzamosabb ideig kezdő akar lenni a válogaottnál.

Remélve a legjobbakat holnap 20 órára,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr461302326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása