A Debrecennek nem lett könnyebb a helyzete azáltal, hogy megsérült Mészáros és Szakály is; Bodnár, Máté és Szélesi eddig is sérült volt, kérdéses, hogy fog felállni a védelem. A középpályán kevesebb gond van, ott megmaradtak a variációs lehetőségek, Vargára és Dombira már lehet számítani, de Rudolf játéka továbbra is kérdéses.
A Lyonnál viszont a csatárokkal van porbléma, Lopez után Bastos is megsérült, így kérdéses, lesz-e egyáltalán futballista a debreceni 16-os környékén.
Aztán reménykedjünk abban is, hogy Polekszics részvételével 11-esből nem lesz gól, és olyan hatékonysággal hatástalanítja, mint ahogy kihagyja őket.

Buzsáky két gólt is szerzett a QPR meccsén, elmondható tehát, hogy sérülése után ő is formába lendült, Gerával jó csatát vívhatnak a posztjukon a válogatottba kerülésért.
Amolyan ki támad fel előbb verseny.
Hajnal viszont hetek óta tetszhalott, a Dortmund is szenved vele, a Herthával együtt jelenleg a kiesőhelyek környékén küzdenek.

Szóljunk még az újabban poraiból ujjáépült Király Gáborról.
Szegény Köteles kiment külföldre, és ezzel egyidőben kiírta magát a válogatott szűk keretéből. A Genkben ugyanis a padra sem nagyon fér fel, míg Király az 1860 Münchennél formába lendült, és a hét közben továbbvédte csapatát.
Babos évek óta a holland élvonalban véd, Fülöp a Sunderlandnél szilárdította meg a helyét, szerintem az apróbb sérülések sem fogják ezt megváltoztatni.
Babos, Fülöp, és Király mögött 4. számú lett tehát Köteles, az pedig a kerethez nem elég.
Véd külföldön még egy régi volt válogatott kapus, Sáfár Szabolcs. Az ő válogatott pályafutását kettévágta a jugoszlávok elleni 1-12, azóta nem húzta fel a címeres mezt.
Mint Babos Hollandiában, ő Ausztriában elismert és megbecsült kapus évek óta, de soha többet nem lesz válogatott. Az ő sorsa így alakult, részben saját elhatározás miatt is.

Aztán holnap kezd U20-as csapatunk, a csoportból való továbbjutás papíron nem okozhat gondot.
Holnapra is tehát minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr321409369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása