Holnap este kettő magyar válogatott találkozót is rendeznek, és azt kell, hogy mondjam, az első a fontosabb.
Az U21-es csapat Olaszországba látogat, méghozzá Németh Krisztián nélkül, akit a keretben Varga Roland helyettesít.
A fiatalok meccsének komoly tétje van, ezért sem jöttek haza Komanék az oroszok ellen. Ha nem kapunk ki az olaszoktól, kezdhetjük jegelni a pezsgőket. Persze az még mindig nem lenne egyenlő a teljes dicsőséggel, de a legnagyobb lépést megtennénk felé. Az itthoni 2-0-ás siker után nincs mitől tartanunk.
A felnőttek az oroszok ellen készülnek, a keretből kisérült Dzsudzsák, a helyére hívott Halmosi belázasodott, így Koltai kapott meghívót, akit két évig jegelt a kapitány, de a hétvégén duplázott az Újpest ellen. Arsavinék ellen persze a tisztes helytállás a cél, jó erőfelmérő lehet ez, de nem az új, hanem még az őszi csapatnak.
Napirenden van Gera kérdése is, de azt hiszem, azt a tavasz nem, csak az ősz oldhatja majd meg. Koeman talán nyitott, Gerának azonban még egy kicsit duzzognia kell. Jókor teszi, most veszítjük vele a legkevesebbet. Jőni fog, ha jőni kell a nagyszerű békülés.

Az U21-es Olaszország-Magyarország 18.00-kor, a Magyarország-Oroszország találkozó 19.30-kor kezdődik, a Sport TV közvetít.
Minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr931803965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása