Nos, a napokban írt cikkek szinte mindegyikének van fejleménye.
Itt van mindjárt a kis Kiprich esete, akit azóta egy évre elmeszeltek, alighanem jogosan.
Méghozzá az az MLSZ sújtott le rá, aki most nem is tud elnököt választani, hiszen elfelejtettek időben szólni a küldöttdelegáló-szervezeteknek, így május 29-én nem lesz ülés, így nem lesz alapszabály-módosítás, alapszabály-módosítás nélkül meg egyelőre nem lesz elnök Csányi. Nem baj, legalább nem mondta le egyelőre.
Így választunk ugye mi elnököt.
Meg bajnokot is elég rögösen, az UEFA emberei ugyanis éppen a napokban keresték meg a DVSC 8 játékosát, hogy bundáztak volna a BL-ben a Fiorentina ellen (érdekes), és valljanak csak szépen. A debreceniek persze rögtön a Videotont és Mezeyt és a kapcsolatait keresik az egyébként nem túlságosan komoly kihallgatás mögött.
Módosult a válogatott kerete is, Dárdai ugyanis izomszakadást szenvedett, így nem játszhat, pótlásáról egyelőre nem volt szó (Vass Ádám?).
Augsburgban véget ért a magyarok kalandozása, Szabics visszatért régi sikereinek színhelyére, a Sturm Grazhoz, Torghelle pedig a szintén Bundesliga II-ös Fortuna Düsseldorfban folytatja. Mindkettőnek jót fog tenni a váltás, Torghelle pedig még mindig a munkaadóinak országa ellen játszhat majd a jövő héten.
Minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey 

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr892018317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása