Tegnap este a DVSC-vel együtt a Liverpool is kiesett a Bajnokok Ligájából, bár utóbbi az Európa Ligában még folytathatja. A Fiorentina Lyon elleni győzelme jelentette a 'Pool búcsúját.
Sajnos azok estek ki akik számomra szimpatikusabb voltak. Viszont azok játszották egymással a leggyengébb meccseket is. A Liverpool bírta a legkevesebbekkel megverni a Debrecent, ilyen szempontból még jogos is a kiesése.
A tegnapi találkozó is meglehetősen unalmasra sikeredett, az angoloknak nem volt miért focizni a korai gól után, a Loki meg nem tudott.
Ha Coulibaly egyenlített volna órási zicceréből az utolsó percben, akkor egy égbekiáltóan igazságtalan eredmény született volna. Herczeg Andrásnak van igaza, a jobbik csapat nyert, a Debrecen ehhez kevés.
A liverpooliak meg Carragher mondatai után mehetnek: övék lesz az EL-trófea. Benitez mindenesetre nem érezheti magát biztonságban. A bajnokság sem az igazi. Sok van még viszont hátra, bármi megtörténhet.

Mi pedig boldogak lehetünk, hogy 14 év után ismét idejött pár sztárcsapat tétmeccset játszani, beleszagolhattunk a BL-be. És érezhettük, hogy alulról szagoljuk.
Örömteli, hogy 120 ezer ember kint volt a három meccsen, a futball még mindig tömegeket vonz. Próbáljuk meg jövőre is.
Minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr101552548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása