Ki gondolta volna, hogy a 250. posztunk egy azeriek elleni keretet fog tartalmazni? Allah útjai kifürkészhetetlenek. Íme Egervári választottjai, szegény Szalai, valamint mostmár Kádár nélkül:

Kapusok
Király Gábor (1860 München), Fülöp Márton (Ipswich), Bogdán Ádám (Bolton)
Védők
Lázár Pál (Videoton), Vermes Krisztián (Újpest), Lipták Zoltán (Videoton), Vanczák Vilmos (Sion), Juhász Roland (Anderlecht), Laczkó Zsolt (Sampdoria)
Középpályások
Koman Vladimir (Sampdoria), Varga József (DVSC-TEVA), Gera Zoltán (Fulham), Hajnal Tamás (Borussia Dortmund), Czvitkovics Péter (DVSC-TEVA), Elek Ákos (Videoton), Vadócz Krisztián (Osasuna), Dzsudzsák Balázs (PSV)
Támadók
Tököli Attila (Kecskemét), Rudolf Gergely (Bari), Priskin Tamás (Ipswich)

A keretbe hét év után került vissza Tököli Attila, akinek a reaktiválás egyrészt Németh és Torghelle játékhiányával, másrészt azzal magyarázható, hogy Egervári jól ismeri őt még a Dunaferres időkből. A probléma csak az, hogy az már a múlt évezredben volt. Tököli feladata lesz a tavasszal valahogy megoldani a csatárhiányunkat: nem lesz egyszerű. 
A cél azonban itt egyértelműen a győzelem, az azeriek a zakót szeretnék elkerülni. Most azért kevés az esély a csalódásra.
Minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr772638828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása